one direction is better than you

Jo, jag skulle vilja be er om en liten tjänst.
Jag är med i en tävling där man kan vinna en träff med one direction! Och jag skulle så otroligt superdupermegajättegärnahurmycketsomhelstkaninteensförklara vilja träffa dom, och om ni skulle vilja uppfylla min dröm, läs vidareeeee (omg this is so cheesy jag är så ledsen men snälla jag ber er)
 
Allt ni behöver göra är att följa min spellista på spotify, ni kan avfölja den redan den 7e maj ifall ni inte vill följa den längre, men tills dess, snälla följ den! Skulle betyda så otroligt mycket! Om ni kommenterar att ni har följt den skulle jag kunna ge er en liten shoutout här på bloggen också because im nice snälla snälla snälla 

Jag skulle vilja träffa one direction öga mot öga och berätta för dom hur otroligt mycket de betyder för mig, att de har hjälpt mig genom så mycket. they took my life from something negative to positive, i just want them to know it.
 
 
 

he is the peanut butter to my jelly

Tänkte skriva en lång och emotional text om hur mycket jag älskar denna killen men sedan kom jag på att, nää ingen kanske är intresserad av att läsa hur mycket jag älskar en kille på andra sidan jorden som inte ens vet att jag existerar? Vill ändå nämna att jag verkligen älskar honom så otroligt mycket. Nej, han vet inte ens att jag existerar. Nej, jag har aldrig träffat honom. Men, han betyder så sjukt mycket för mig. Alla som känner mig vet hur otroligt mycket jag gillar denna killen, att jag oavsett vad han gör alltid kommer stötta honom. Och bara att tänka på att jag kommer träffa honom om någon månad får mig nästan att gråta av lycka! Ja, jag ska träffa honom! Jag har väntat ända sedan jag såg första videon med dem att få träffa dem, och nu ska jag få göra det, helt sjukt. Ska få träffa Beau Brooks. Ska få träffa Janoskians. Jag dör.
 

bästa kvällen i mitt liv

 

 
Kom (tyvärr..) hem från Stockholm igårkväll, hade det verkligen otroligt bra! Det var grymt! Onsdagskvällen var lugnt den bästa kvällen i mitt liv, Justin var hur bra som helst och vi hade väldigt bra platser! Så sjukt att kunna säga att man sett honom... Var bara cirka 20 meter från scenen och behövde knappt kolla på skärmarna alls utan såg honom superbra ändån. Åååh, har kollat igenom alla videor och bilder och längtar tillbaka, vill uppleva hela kvällen igen!! 

one less lonely girl

Gårdagen bestod av plugg, plugg och plugg, vänta nämnde jag plugg? Allvarligt, pluggade ungefär hela dagen och håller fortfarande på. Ska ha ett prov om Romarriket och Grekiska antiken senare idag som jag måste vara duktig på, är dock väldigt oduktig på det.. Bara jag överlever det och svenska nationella imorgon sen åker jag och Sophie till Stockholm för att kolla på Justin, åååh ska bli så kul, är så så så så excited för det!!!

three months later

Oj det var inte igår hehe, kan inte ens skylla på att jag har haft otroligt mycket i skolan hela den här tiden för det har jag inte haft förrens nu. Har bara varit alldeles för lat (och upptagen med att kolla på 685684 serier men), nu är jag iallafall tillbaka! Håller också på att göra en ny design och den kommer bli fab för det är något proffs program, känner mig så cool nu alltså yay on mi life 
 

RSS 2.0